SBB tvingas till uppehåll pga Corona/covid-19

Sandviken Big Bands konsertverksamhet ligger nu nere sedan början av april.  Konserten den 14  maj, den med bandets egna solister, är flyttad till den 25 september. En helkväll i nyrustade restaurang Bolaget blir uppstart för Jazzklubbens och storbandets höstsäsong.

Lördagen den 24 oktober arrangerar bandet en helkväll där Hasse & Tage samt sånggruppen Gals & Pals hyllas. En “showkväll” i restaurang Bolaget med sånggruppen  “Var blev ni av”. En föreställning I två avdelningar. I första avdelningen hyllas Hasse & Tage av sånggruppen för att i andra avdelningen sammanstråla med storbandet för en sprakande hyllning till sånggruppen Gals & Pals.

Allt detta bygger naturligtvis på att den rådande pandemin planar ut så att vi kan genomföra detta.

Ta hand om varandra så ses vi förhoppningsvis till hösten!

//Sandviken Big Band